Nif Kids Anaokulu Bayraklı
Nif Kids Anaokulu Bayraklı İzmir

Bayraklı Özel Nif Anaokulu (Nif Kids) Öğretmenevi, Adliye, Folkart Towers, Ege Üniversitesi gibi önemli yerlere yakınlığı ile merkezi bir konumda yer almaktadır. 85 kontenjanı, 8 ana dersliği, yarı kapalı oyun bahçesi ile Nif Okulları’nın vizyonunu ve eğitim anlayışını Bayraklı’ya taşıyan Nif Kids, Nif Anasınıfı’nda olduğu gibi Montessori temelli ve P4C ile desteklenen bir eğitim modelini uygulamaktadır.

Bizler çocukların küçük birer filozof, küçük birer bilim insanı gibi merak duygusuyla dünyayı ve kendilerini keşfetme yolculuklarını keyifle izlemeyi ve bu yolculukta onlarla beraber olmayı çok seviyoruz. Okul öncesi eğitimin onların gelişimindeki önemli yerini biliyor ve çocuklarımızı akademik hayata ve geleceğe hazırlarken onların düşünme, araştırma ve sorgulama yeteneklerini geliştirmeyi, öğrenme ve bilme isteklerini arttırmayı, özgüvenlerinin sağlıklı gelişeceği ortamlar sağlamayı ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedefliyoruz.

Anaokulundan Anadolu ve Fen Lisesi’ne uzanan bütüncül bir eğitim felsefesini amaçlayan Nif Kids olarak, çocuklarınızın okul hayatına attıkları ilk adım olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Okulumuzun Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerindeki avantajlı kayıt fırsatları hakkında bilgi vermek, okulumuzu ve eğitim modelimizi daha da yakından tanıtmak için sizinle iletişime geçebiliriz.