HAKKIMIZDA

NİF Okulları ; güzel İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, doğa içerisinde, etrafı kiraz, zeytin ve çeşitli meyve ağaçları ile dolu, yemyeşil araziler ile çevrili, çok geniş bir yüzölçümünde eğitim ve öğretim yapmak üzere kurulmuştur.

Bizi NİF Okulları yapan ve doğanın kucağında böyle geniş bir kampüs oluşturmaya iten yegane sebep ise yine İzmir’in Bayraklı-Bornova bölgesinde adı “Son Söz Eğitim Kurumları” olan üç kursumuzda 13 yıldır eğitim gören öğrencilerimizin, velilerimizin ve bizlerin böyle bir okulda eğitim ve öğretim almak-vermek istenmesinin ortak hayalimiz olmasıdır.

NİF Okulları olarak, 13 yıllık köklü eğitim hayatımızda da olduğu gibi, öğrencilerimizin en üst seviyede bilgi, beceri, donanım ve eğitime sahip olmasını hedeflemeye ve eğitim-öğretim kadrosunu koruyup  her daim geliştirme alışkanlığına sahip olduğumuz için de başarılarımıza kaldığımız yerden bu çatı altında devam ettirmeyi amaçlamaktayız.

Her yıl, onlarca öğrenciyi sınava hazırlamanın ve onların yaptıkları derecelerin kıvancını yaşamakta, yine her yaş ve sınıftan onlarca öğrencimizin okul derslerine yardımcı olmakta ve onların okul sınavlarındaki başarılarıyla gurur duymaktayız. NİF Okulları olarak geleneğimizden gelen bu başarı alışkanlığını kaldığımız yerden devam ettirerek her derste, ulusal düzeyde yapılan her sınavda, ulusal ve uluslararası tüm proje ve yarışmalarda, sporun tüm branşlarında yapılan mücadelelerde, sanat dallarının tümünde yapılan yarışmalarda en iyi derecelere sahip olmayı ve öğrencilerimizin ilgi duyduğu tüm alanlarda onların yeterlilik seviyesinin en üst düzeyde olmasını sağlayacak eğitimleri gerçekleştirmeyi kendimize hedef biliyoruz.

Okulumuzda, öğrencilerimiz için ferah sınıflarımızda eğitim imkanının yanı sıra çok sayıda laboratuvarımız ile derslerimizin uygulama kapasitesini arttırıp sadece sınıfta bilgi edinen değil bilimsel yöntemleri uygulayarak öğreten bir sistemi çocuklarımıza sunuyoruz. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin hayatın içinde, doğa ile iç içe bireyler olduğu anımsamasıyla onlara hobi bahçeleri imkanlarını sunup beslemek istedikleri hayvanları için barınak alanları ayırıyoruz.

NİF Okulları ,yıllardan beri iyi yönetilen bir eğitim modeli oluşturma hayali ve hedefi ile gece gündüz demeden çocuklarımız için çalışan Kurucumuz Matematik Öğretmeni Serkan Altınay, onun etrafında kenetlenmiş ve NİF Okullarına gönülden bağlı değerli öğretmenleri ve bu hayale yıllardır yatırım yapmış olan değerli velileri ve öğrencilerinden ibarettir. Kurumumuzun Milli Eğitim Bakanlığı ve  Bakanlığımızın kenetlenmiş olduğu eğitim paydaşları dışında hiçbir bağlantısı ya da iştiraki yoktur. Okulumuz her zaman Atatürkçülük çizgisinde yoluna devam etmiştir ve bundan sonra da  fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirme şiarıyla hizmetlerini gerçekleştirecektir.

Saygılarımızla,
NİF OKULLARI