ANADOLU LİSESİ

NİF Anadolu Lisemizde öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına uygun, onların ilgi ve becerileri göz önüne alınarak hazırlanmış bir eğitim yaklaşımı uygulanır. Öğrencilerin derslere doğal ilgilerinin oluşturulması ve geliştirilmesi adına zengin araç-gereçlerle donatılmış fizik, kimya, biyoloji, STEM, robotik kodlama ve yazılım laboratuvarları hizmete sunulmuştur. Bunların yanı sıra sosyal olarak kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için görsel sanatlar, müzik derslikleri, kulüp salonları ve kütüphane kullanıma açıktır.

Okulumuzda yükseköğretime hazırlık ,lisenin ilk yılından itibaren başlar. Öğrenciler düzenli aralıklarla YKS denemelerine tabi tutulur. Bu denemelerin sonuçları ölçme-değerlendirme birimince titizlikle takip edilir ve değerlendirilir. YKS’ye hazırlanan 12. sınıf öğrencileri hafta sonu çalışmaları ve etüt saatleri ile desteklenir.

Okulumuzun Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerindeki avantajlı kayıt fırsatları hakkında bilgi vermek, okulumuzu ve eğitim modelimizi daha da yakından tanıtmak için sizinle iletişime geçebiliriz.