ANA SINIFI

NİF Ana Sınıfımızda Montessori temelli, P4C destekli, çocuk gelişiminin farklı yönlerini güçlendirmeyi hedefleyen özgün bir eğitim modeli uygulanır.

Eğitim unsurları gerçekleştirilirken çocuğun doğasında olan merak duygusundan yola çıkılır. Bir birey olarak çocuğun önce kendini sonra hayatı tanımasına olanak sağlanır. Böylelikle kendini, duygularını ve ihtiyaçlarını tanımaya başlayan çocuk , kendi kendine yetmenin yollarını arar. İşte bu arayış ,çocuğun öz güvenini inşa etmek için en önemli adımdır.

Biz , NİF ana sınıfı olarak bu adımı atmaya hazırlanan okul öncesi yaş grubundaki çocuklarımızla dünyayı beraber keşfediyoruz.

Siz de bu keşfe hazır mısınız?